Fundació CIC

T. 93 200 11 33 / fundacio@fundaciocic.org

Catàleg de formació 100% subvencionada

Catàleg de formació 100% subvencionada

Activitat alumni

Des de la Fundació CIC anem ampliant i actualitzant els cursos de formació subvencionada, aquestes els trobareu en el següent enllaç:

https://formacio.fundaciocic.org/

El document adjunt podreu veure les temàtiques formatives existents actualment.

 Esperem que siguin del vostre interès!

Compartir:

Veure'n més

Celebració del 60è aniversari de l’escola Thau Barcelona.

Amb motiu del 60 è aniversari de l’escola Thau Barcelona vàrem celebrar una trobada d’Alumni. Records, música, poesia, tradicions i emocions per reviure moments al Thau!

Els Alumni van passejar per l’escola, van fer petar la xerrada amb els seus companys i companyes de promoció i també van conèixer els nous espais de Thau Barcelona: els camins, les vinyes, l’arborètum, el menjador, els horts, el plató de Thau TV, el pati del parvulari, la reforma de la 2a planta de l’edifici de secundària, etc.

Va ser una diada molt reeixida!

2a edició Premis Flos i Calcat Narrativa Alumni

L’Ona Siscart i Noguer amb el relat «Tinc un secret» guanya la 2a edició del Premi de Narrativa Flos i Calcat en la categoria d’Alumni.  L’Ona és antiga alumna de CIC Batxillerats. El premi es va donar dins del Certament Literari de batxillerats el dia de Sant Jordi a l’auditori

Isolda Carreras

1a edició Premis Flos i Calcat Narrativa Alumni

L’Isolda Carreras i Pujols, antiga alumna de Thau Barcelona, guanya la 1a edició del Premi de Narrativa Flos i Calcat en la categoria d’alumni. El text guanyador porta per títol “La mundana comèdia” i l’autora esbossa amb molt d’encert una crítica social i urbana en forma de cercles de l’infern,