Fundació CIC

T. 93 200 11 33 / fundacio@fundaciocic.org

Acte de commemoració de l’Any Joan Triadú (1921-2010) des del Palau de la Generalitat

Acte de commemoració de l’Any Joan Triadú (1921-2010) des del Palau de la Generalitat

Joan Triadú

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va encapçalar l’acte de commemoració de l’Any Joan Triadú que coincideix amb el centenari del naixement del pedagog, escriptor i activista cultural. Tanmateix va comptar amb la intervenció del comissari de l’any Triadú, Joan Josep Isern, de l’historiador Francesc Vilanova i de familiars, així com la lectura dramatitzada de textos de Joan Triadú.

Ens plau compartir amb vosaltres l’enregistrament de l’esdeveniment que es va celebrar el 14 d’octubre al Palau de la Generalitat:

Compartir:

Veure'n més

Expedició Antàrtida

Expedició educativa a l’Antàrtida

Tots i totes som l’Antàrtida’ és un projecte de ciència amarat d’humanisme i d’optimisme en què tot l’alumnat, des de parvulari fins a secundària, descobreix la bellesa d’aquest continent i pren consciència de l’impacte del canvi climàtic al nostre planeta.

sant cugat thau

Sant Cugat i el Thau: 25 anys de relació

Ara ja fa 25 anys que l’escola Thau va arribar Sant Cugat. Des dels seus inicis, la ciutat va acollir-la amb els braços oberts i ha sigut fruit de la confiança de tots els santcugatencs i sancugatenques que l’escola, que va obrir les portes amb una línia de P3, de primària i de 1r d’ESO, actualment compti amb més 1000 alumnes (des de P3 fins 4t d’ESO).