Fundació CIC

T. 93 200 11 33 / fundacio@fundaciocic.org

Presentació ‘Inventari d’ànimes’, nou llibre de l’Agustí Olivares

Presentació ‘Inventari d’ànimes’, nou llibre de l’Agustí Olivares

inventari d'ànimes

El proper dilluns 22 de novembre, a les 19.30h, l’Auditori del CIC té el plaer d’acollir la presentació del nou llibre de l’Agustí Olivares: Inventari d’Ànimes.

L’Agustí, mestre i poeta i actual director de l’escola Thau Barcelona, ha guanyat una trentena de premis literaris de poesia, com ara el Premi de Poesia Fundació Jesús Serra de Sant Cugat, el Premi de Santa Perpètua de Mogoda de poesia i el Premi de Haiku Grau Miró de Vallcarca. En 2015 publicà el seu primer poemari (Pulsió 303) amb Ediciones Oblicuas. Aquest ‘Inventari d’ànimes‘ és el seu segon llibre que ara publica Editorial Trípode.

Agustí Olivares ens endinsa al moll de la poesia amb una veu transgressora i un devessall d’imatges d’un gran simbolisme. Cal destacar, a més del deix irònic i la riquesa del llenguatge, la forma acurada dels seus versos, que sovint tendeixen a la prosa poètica.’

Compartir:

Veure'n més

Expedició Antàrtida

Expedició educativa a l’Antàrtida

Tots i totes som l’Antàrtida’ és un projecte de ciència amarat d’humanisme i d’optimisme en què tot l’alumnat, des de parvulari fins a secundària, descobreix la bellesa d’aquest continent i pren consciència de l’impacte del canvi climàtic al nostre planeta.

sant cugat thau

Sant Cugat i el Thau: 25 anys de relació

Ara ja fa 25 anys que l’escola Thau va arribar Sant Cugat. Des dels seus inicis, la ciutat va acollir-la amb els braços oberts i ha sigut fruit de la confiança de tots els santcugatencs i sancugatenques que l’escola, que va obrir les portes amb una línia de P3, de primària i de 1r d’ESO, actualment compti amb més 1000 alumnes (des de P3 fins 4t d’ESO).